Els bons ens deixen.

Els bons ens deixen. Sembla que d’un temps ençà només fem que lamentar la pèrdua dels bons. Seran els efectes secundaris del tripi o serà que una generació de intel·lectuals vàlids i compromesos, per simple pas del temps, per edat, ens deixa.

Palau i Fabre, Benet, Xirinacs… El cor i el gruix de la nostra cultura ens deixa i en el seu espai només hi queda buidor. Es evident que a cada moment històric li correspon una generació d’intel·lectuals única i irrepetible, no hem de buscar substituts, ni tant solos successors, però seria un gran consol poder trobar avui grans persones.

No només hem de lamentar que ens deixin els bons, el drama que tots hem de veure i viure és que les generacions actuals d’intel·lectuals son , avui per avui, una merda. Una puta merda d’intel·lectuals que no serveix per res, que no està a l’alçada ni te allò que el país necessita.

Perdem Salvador Escamilla, l’home, però també perdem un bon tros de la nostra cultura. Si cada moment històric li corresponen una generació d’intel·lectuals, considerant la que tenim avui, el país viu uns temps de merda.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Els bons ens deixen.

 1. Tresinores diu:

  Gràcies, esperem tornar a la normalitat a poc a poc…

 2. Josep diu:

  Felicitats pel retorn a la blogosfera.

  Ens deixa una generació compromesa amb els valors del país independentment de la seva ideologia. Ara ens queda una generació de intel·lectuals més preocupats per la seva ideologia “pijoprogre” i el seu bon vivant que pel país. Com Rosa Regàs o Juanjo López Burniol.

  En canvi i per sort tenim també un nova generació de intel·lectuals, que per sort són molt més pròxims als que ens deixen que als que es queden: Com Toni Aira, Jordí Graupera i altres autors i pensadors joves. Ja esta arribant amb força. I són diametralment contraris a la generació dels que no han marxat.

 3. Tresinores diu:

  Parlant de la genració instalada i que no marxa, parlem de la “Crosta Progre”?

  (progre però pija)

Els comentaris estan tancats.