Però no sou multiculturals?

Després de que es sabes que la peli del Woody Allen a Catalunya es veurà en català o anglès han saltat un conjunt de genteta a criticar-ho. Aquesta gentola que critica aquest fet són, justament, els que tan han parlat d’estar oberts al mon, que l’important es conèixer llengües, comunicar-se i no sé que més.

Aquesta gent, tot el que ha dit fins ara només ha tingut un obejctiu: que deixem de parlar en català. El seu discurs, inflat de grans paraules i valors universals, només pretén la progressiva marginació del català fins a la seva asfixia, res més.

Els catalans , apart d’emprenyats, hem d’estar fins els ous d’aguantar aquests discursets de merda i aquest arguments miserables. Si hi ha una llengua que cal defensar, és la nostra. Si hi ha algú que intenta perpetuar un genocidi lingüístic, són ells.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Però no sou multiculturals?

 1. xavier diu:

  Sí, certament. el que passa és que estem malalts. som independentistes i posem un president del PSOE, som antitrasvassament i fem una captació, ens donen pel sac i encara els votem més….

 2. Sinblanca diu:

  Fot el FCB de la Lliga Espanyola.

  Estem fent una campanya perquè Putoloco,

  http://putoloco.wordpress.com/ ,

  conti com li va violar un cura a la mili i que tant li va traumatizar per a sempre. Més informació a Pagui,

  http://pagafantas.wordpress.com/

 3. Josep diu:

  Ja veus el PP i el PSOE sempre tan multiculturals. Defensant el cosmopolitisme i la multiculturalitat. Com oposats al provincianisme Català. És estrany en canvi que el seu cosmopolitisme s’assembli tant al provincianisme espanyol.

 4. Montse C. diu:

  La veritat és que fa molta gràcia que siguin sempre els mateixos els que es queixen. No volen bilingüisme, doncs aquí el tenen: anglès i català!!!

 5. Josep diu:

  El problema de la multiculturalitat, és què els seus defensors no la defensen com un igualtat entre cultures. Si com la supremàcia de una cultura castellana. Amb una coexistència de la resta amb estatus inferior però igualtat entre elles, per dluïr en aquest mar multicultural la cultura pròpia del país.

 6. Tresinores diu:

  L’altre dia un votant socialista em va inflar el cap sobre la “Catalunya oberta” i tots els tòpics habituals. Te 50 anys, en fa casi 40 que trepitja aquesta terra i encara no parla català. Cal dir res més?

 7. carme diu:

  tens tota la raó, jo també estic ben farta d’aquesta gentussa que es disfressen de multiculturals… quin fàstic de gent!

Els comentaris estan tancats.