Mande Firmes.

La Chacon ministre de defensa. Ja veus quines coses. Siguem realistes, és una persona que no sap RES de RES de totes les coses que cal saber per ser ministre de defensa. Posar una persona que no domina un tema és posar un titella, una persona que dependrà en tot el que faci i digui d’un grups d’assessors i consellers anònims que mai sabrem qui son.

No em preocupa em absolut la gestió que pugui fer o deixar de fer de l’exercit español. De fet em rellisca i molt. Em preocupa però aquesta política de posar cares conegudes, d’efectes mediàtics i res més.

Insisteixo, cal en persones formades, expertes i amb una bona trajectòria. Imagineu-nos que posen a gestionar la sanitat pública algú que només ha visitat un hospital quan ha tingut mal de panxa. Malament. Imagineu-vos que hi posen un militar. Pitjor. Aquest algú pot ser llest, tenir una gran capacitat de gestió i el que vulgueu, però cal que conegui el terreny que trepitja.

No m’agrada aquesta política que prioritza els interessos de partit a les persones vàlides. I no hi ha millor exemple que el del Ministres Clos. Ni donava la talla ni teia els coneixements per fer-ho, però els socialistes van necessitar un nou candidat per no perdre l’alcaldia de Barcelona i una sortida digne que no evidencies l’alcalde que era.

Suposant que la Chacón sàpiga el mateix que sé jo, els militars ja es poden posar les mans al cap. Per que jo no sé diferenciar un xusquero d’un coronel, no sé com és un cuartel per dins ni com s’organitza, i no sé disparar amb el cedme. I n’estic molt orgullós.

Considerant el militars que encara volten i que encara fan pronunciamentos, potser no he de descartar que el balanç final de la Chacón m’agradi. Ja ho veurem. De moment moltes de les critiques cavernícoles que ha rebut només obren la simpatia de molts. Sí la crítica a la Chacón es basa en que és dona o que està prenyada jo seré dels que la defensarà.

Entenc els que la critiquen per inexperta, tenen raó. Però a mi m’es igual. No entenc en canvi els que la defensen amb el discurs de “una nova visió” un “nou accent” i una “nova sensibilitat”. Des de certs posicions suposadament feministes exalten el fet de que una dona o que les dones ocupin posicions destacades a l’exercit i es ven com una gran cosa. Perdoneu però NO. Us ho diu un Objector de consciència.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Mande Firmes.

  1. Josep diu:

    Jo no veig cap sensibilitat nova, veig un espanyolisme molt sentit com sempre i m’hauria estranyat qualsevol altra cosa en un membre del PScOE.

  2. Tresinores diu:

    Sí, PSOE, no hi altre.

Els comentaris estan tancats.