Si fos.

El Montilla, a falta de millors idees, ara resulta que es dedica anar pels puestus i de cop o volta fer un discurs. Estas tranquil·lament comprant al mercat, pensant que si naps que si cols, i de sobte una claca sociata organitza un discurs a peu de carrer, com si tot plegat fos (que no) quasi improvisat.

I d’això en diuen “míting-llampec “… Si fos alcohol seria un xupito i si fos un coit seria ejaculació precoç.

El mini discurs, el discurs breu, el discurs curt cal tenir clar que respon justament a la manca de discurs. El no tenir res a dir, ni proposar. El no saber què dir ni com. El balanç de res i les mans buides. Un discurs breu i ajustat dirigit aquells que escolten poc.

Si fos una tita seria un micro-penis. Si fos un e-mail seria un correu brossa. Per que justament aquests discurs resulta intrusiu i molest, una invasió i utilització dels espais públics. No en tenim prou dels perills que ja ens ofereix sortir al carrer que ara, per postres, a cada contrada de la nostra terra tenim el risc de ens organitzin un míting.

Diguem-ho doncs clar:

Montilla

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Si fos.

  1. Josep diu:

    Jo si l’Espero, de fet espero amb moltes ganes que sigui ja el 28-N. I amb moltes més ganes l’esperaré amb el vot a la mà si pringo en una mesa electoral i em perdó el Barça-Madrid.

  2. Se trata de un excelente article.Thank usted para compartir!@

Els comentaris estan tancats.